Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief verschijn twee maal per jaar. Wanneer u zich aanmeldt, zult u deze ontvangen, alsmede incidentele E-mails met (in onze ogen) nuttige informatie.

Beste Quiltpalace klant,

Fijn dat u de moeite neemt om onze zomernieuwsbrief even te lezen.
Wat is er een hoop gebeurd dit jaar!
Niet in de laatste plaats onze verhuizing natuurlijk. Wat een impact heeft dat! Maar we zijn superblij met onze nieuwe winkel. Lekker ruim en licht, dat horen we ook van veel klanten.
Ook dat we naaimachines zijn gaan verkopen is een hele verandering. Uiteraard moest er veel geleerd worden, maar we hebben de eerste machines inmiddels in onderhoud. Supergoed die technische trainingen bij Bernina en Janome!

Ook het komende jaar wordt weer lekker druk.
Om te beginnen is er onze jaarlijkse open dag op 1 september van 10.00-16.00 uur. We pakken flink uit.

  • Er komt een demonstratrice van Bernina en ook een demonstratrice van Janome. Beide kennen alle ins en outs van de machines en willen die informatie graag met u delen. We hebben een speciale aanbieding voor machines die op de open dag worden aangeschaft. Daarnaast zijn er demo’s van onze longarm machines en natuurlijk mag u er zelf ook even achter staan of zitten.
  • In de tent zullen de lesgevenden weer hun lessen presenteren. Het lesprogramma dit jaar is mega, want er is een enorme vraag naar goede cursussen en workshops.
  • Koopjeskraam: We hebben een grote hoeveelheid stalen kunnen bemachtigen bij onze leveranciers. Deze kunt u per gewicht kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  • Aanbiedingen: Gedurende de open dag geven wij in de winkel 10 % korting op alle Catania garens en het hele Jinny Beyer palette!
  • Singers en Quilts: Net als vorig jaar komt Janita van der Sluis weer gezellig langs met haar verzameling Singer Featherweights. Het leuke is, ze zijn te koop!
  • Stichting Verdanda: Natuurlijk zijn de dames van Verdanda ook weer aanwezig om te laten zien wat de stichting doet. Heeft u stoffen, ufo’s of losse blokken liggen waar u niets meer mee doet dan kunt u deze eventueel schenken aan de stichting voor het goede doel.

Verder staan er dit jaar weer een aantal demodagen op het programma U krijgt daar tijdig een mailtje over als het zover is.

Ook dit jaar staan we weer met een verkoopkraam op de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde in Deventer. De tentoonstelling vindt plaats van 6 t/m 9 september in de Lebuïniskerk.

Zomersluiting:
Om bij te komen van alle drukte van het afgelopen jaar gaan we er een paar weken tussenuit. De winkel is gesloten van 1 t/m 11 augustus. Uiteraard bent u voor de vakantie nog van harte welkom, let u wel even op onze aangepaste openingstijden tot 1 september: (10.00-15.00 uur.)

We wensen u een fijne zomer.