A ribbon runs through it

VOL!!!!!!

BOM-programma

ontworpen door Lynn Wilder van Sew’n Wild Oaks

met A RETURN TO ELEGANCE-collectie van Judie Rothermel

Judie Rothermel heeft een prachtige collectie stoffen ontworpen met roze, lila, salie en aardetinten, die de inspiratie vormden voor de nieuwe BOM-quilt van Lynn Wilders, A Ribbon Runs Through It. Het quiltontwerp lijkt op een lint dat door de blokken loopt en ze samenbindt in een verfijnde compositie op het punt. Lynn biedt de stapsgewijze hulpmiddelen om deze ingewikkeld ogende quilt gemakkelijker te maken, inclusief lay-outbladen op volledig formaat en instructies in print en video om verschillende maakmethodes uit te leggen. Maandelijkse tutorials en bonusprojecten zijn er als extraatje.

Het patroon is gebaseerd op naaien met de naaimachine. Desgewenst leveren we het uitgetekende blok voor het maken met de hand.

Delen van het patroon en de stoffen worden in maandelijkse porties toegestuurd, zodat u na 10 maanden deze prachtige quilt in elkaar kunt hebben genaaid.

Duur van het project: 10 maanden

Aanvang: voorjaar 2022

Pakket bevat stof voor top en binding, origineel patroon, vertaling in Nederlands en uitgetekende mallen voor de handmethode.

Vertaling in Nederlands of Duits: Gratis

Formaat: 99″ x 99″.(ca. 2,5 x 2,5m)

Prijs: maandelijks €47,50, excl. verzendkosten.

De verzendkosten: €4,– binnen Nederland; naar Duitsland: €8,–

Voorbeeld is in de maak en is begin 2022 te bewonderen in onze winkel