Fantasy Flights

Vol!!!

BOM-programma met de FANTASY-collectie door Sarah Maxwell van “Designs by Sarah J”

FANTASY is Sarah Maxwell’s nieuwe collectie blenders met een uniek abstract motief, dat ze zich voorstelt als “een vliegend tapijt om avonturen te ontwerpen”. De Fantasy-prints bestrijken het hele kleurenpalet en bevatten geweldig zwart en grijs, samen met een assortiment warme en koele kleuren die perfect bij elkaar passen. De meerkleurige prints verbinden de warme en koele kanten van het kleurenpalet met elkaar.

Fantasy Flights is een unieke benadering van een quiltontwerp van een blok van de maand, met een verscheidenheid aan blokken in de stijl van een sampler. Het combineert deze meer bekende elementen met een unieke setting die linten van kleur in en uit lijkt te weven, rond de hoofd-blokken. We hebben gekozen voor de donkere, meer sprekende variant van deze BOM.

Het patroon is gebaseerd op naaien met de naaimachine. Desgewenst leveren we het uitgetekende blok voor het maken met de hand.

Delen van het patroon en de stoffen worden in maandelijkse porties toegestuurd, zodat u na 12 maanden deze prachtige quilt in elkaar kunt hebben genaaid.

Duur van het project: 12 maanden

Aanvang: voorjaar 2022.

Vertaling in Nederlands of Duits: Gratis

Formaat: 85″ x 92″.(ca. 2,16 x 2,44m)

Prijs: maandelijks €36,–, excl. verzendkosten.

Pakket bevat stof voor top en binding, patroon + nederandse of duitse vertaling en eventueel uitgetekende mallen voor wie met de hand wil maken

De verzendkosten: €2,50 binnen Nederland; naar Duitsland: €8,–

De quilt is in de maak en vanaf het voorjaar 2022 te bewonderen in onze winkel